Skip to main content
Massage i Helsingør - rug Massage i Helsingør

Massage i Helsingør

Jeg har åbnet min klinik i Helsingør, helt præcist ved Snekkersten togstation.

Der er rigtigt gode adgangsforhold og parkering lige ved adressen, så om du kommer på cykel, i bil eller bus/tog bliver transporten ikke nemmere.

I klinikken beskæftiger jeg mig med forskellige former for massage, så massagen matcher det behov der er hos den enkelte.

Sports Massage 

Sportsmassage er en dybdegående massage som er særdeles effektiv til forebyggelse og behandling af muskelskader, sportsskader og andre skader relateret til fysisk aktiviteter.

Ved en sportsmassage bliver du masseret i dybden hvilket vil sige at jeg tager godt fat og gør brug af fysiske styrke. Du kan forvente en grundig massage som er tilpasset dit behov og evt skade, jeg gør brug af flere forskellige teknikker og som du kan mærke både under og efter behandlingen.

Sportsmassage virker forebyggende da den bidrager positivt til din form og sundhed med fysisk og psykisk velvære samt hurtigere restitution efter træning.

Sportsmassage øger din smidighed, blodgennemstrømning og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer samt de mælkesyrer som kan ophobe sig i kroppen ved hård træning.

Hvis skaden allerede er sket kan hurtig og professionel behandling med massage mindske smerter og i de fleste tilfælde afkorte et evt. genoptræningsforløb.

Ved hård træning eller motion sker det desværre ofte at vi overbelaster kroppen så det forårsager smerter og skader på muskler og led. Jeg anbefaler derfor altid sportsmassage til forebyggelse og behandling af skader der relateres til sport og motion.

Du kan selvfølgelig også have gavn af sportsmassage selvom du ikke dyrker sport eller har skader som følge af sport. Sportsmassage er især også effektiv til forebyggelse og behandling af f.eks. spændingshovedpine, museskader, smerter i ryg, nakke, lænd og andre gener som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

Fysiurgisk massage

Perfekt til dig, hvis: Du har meget spændte muskler eller skader, som du gerne vil hjælpes af med. Massagen kan oftes mærkes i dagene efter. Er du meget spændt, arbejder jeg nemlig dybt med musklerne.

Denne form for massage er, hvad mange vil betegne som “klassisk massage”. Her er der fokus på at få ømme og skadede muskler og led tilbage til normal tilstand. Dette gøres ved en dybdemassage, hvor jeg tager godt fat og virkelig ælter dig igennem.  

Wellness Massage

Wellness massage kan bidrage til mere ro i krop og sind. Med lange blide strøg øges blodcirkulationen og giver større velvære. Her vil der være fokus på, at få dig ned i gear så du kan nyde en behandling med dig i centrum.

Med en Wellness massage kommer du helt ned i gear og mærker dig selv hele vejen igennem.

Andre former for massage

Hot Stone massage

Perfekt til dig, hvis: Du har mange myoser og frygter en massør, der tager for hårdt fat. Har du samtidig brug for at stresse af, er hot stone et rigtig godt valg, da den er meget behagelig.

Massagen tager afsæt i at hjælpe dig tilbage i topform både fysisk og psykisk. Massagen er god til at komme specifikke skader, stress og manglende overskud til livs. Under behandlingen ligger du på en briks og bliver trykket eller strøget på kroppen med beroligende, varme lavasten, som efter sigende smelter dine spændinger væk. Denne form for massage er meget blid, da det kun er varme og lette tryk, du kan mærke. 

Thai-massage

Perfekt til dig, hvis: Du føler dig utilpas og har brug for at få det bedre i din krop. Vil du have en massage, der får bugt med spændte muskler, men som ikke gør dig øm i flere dage, skulle du overveje at prøve en omgang thaimassage.

Ved thaimassagen bruges der tryk- og strækmetoder for at gøre kroppen mere smidig og øge dit velbefindende. For at opnå den bedst mulige massage bruger massøren både hænder, albuer, fødder og knæ. Med udgangspunkt i at gøre kroppen bedre tilpas og give dig en større følelse af velbehag er massagen ret hård. Det er dog meget normalt, at man ikke føler sig særlig øm, når massagen er slut. Derimod føler mange sig meget lette og veludhvilede.

Hovedbundsmassage

Perfekt til dig, hvis: Du lider af kraftige hovedpiner, som ikke kan afhjælpes med hvile eller panodiler. Hovedbundsmassagen er særligt velegnet til dig med spændingshovedpine, da smerter ikke kun sidder omkring panden, men ofte påvirker alle ansigtets muskler.

Der er særligt fokus på at få løsnet op for ømme muskler i ansigtet og omkring kraniet under en hovedbundsmassage. Massøren bruger olie under massagen, hvilket får dine muskler til at slappe af og gør dem nemmere at arbejde med – og dit hår fedtet. Hovedbundsmassage er et godt middel mod hovedpiner, da der bliver fokuseret på at løsne spændinger i stedet for bare at lindre, som normale hovedpinepiller gør. Når du skal vaske olien ud af håret, så start med at komme shampoo i håret uden vand, skum op, og skyl først til sidst med vand.

Shiatsu-massage

Perfekt til dig, hvis: Du føler dig mest komfortabel og afslappet, når du er påklædt under behandlingen. Hvis du føler ubalance i krop eller sind, kan shiatsu være en stor hjælp, da arbejdet med energierne bringer dig tilbage i balance fysisk og mentalt.

Shiatsu er en mildere form for massage, der arbejder med teorien om at få kroppens energier tilbage i balance, så du undgår skader og sygdomme. Under shiatsumassagen ligger man på gulvet på en madras iført træningstøj og bliver trykket rundt omkring på kroppen, og det får energistrømmene til at flyde mere optimalt end før.

Visceral massage

Perfekt til dig, hvis: Du har mavetarm- problemer eller oplever stress. Psykiske belastninger kan nemlig påvirke organerne negativt.

Massagen fokuserer på de indre organer. Gennem blid massage af maven løsnes bindevævet, og blodcirkulationen øges. Når vi sidder meget ned på jobbet og i fritiden, bliver vores organer og muskler ikke stimuleret nok, og det kan give maveproblemer. Massagen kan bidrage til, at organerne får mulighed for at fungere mere optimalt og derved selv kan korrigere for eventuelle ubalancer.

Massør uddannelsen

Som massør skal man kunne lave en række af forskellige greb og ælde metoder men en af de vigtigste ting er at man ikke er bange eller føler at det ubehageligt at røre et andet menneske.

For at blive uddannet som massør er der flere veje. Det enten være en lang eller kort proces. Nogle uddannelse er i mellem 3-8 måneder imens andre er fra 1-3 år med nogle få lektioner om ugen.

Prisforskellen på massør uddannelsen kan også varierer mellem 30.000 kr og 180.000 kr for en fuld uddannelse i massør branchen. 

Læs om uddannelse på ug.dk